Kerkstraat 35 5427BB Boekel 0492-323805 bestelling.boekel@ezorg.nl

Medicatiebeoordeling door onze apotheker? Vraag er naar in de apotheek!

Het kan soms moeilijk zijn om uw medicijnen uit elkaar te houden. Vooral als u meerdere medicijnen gebruikt die worden voorgeschreven door verschillende artsen. De apothekers van Apotheek Boekel hebben kennis en ervaring in huis om u hiermee te helpen. U kunt een gesprek aanvragen met de apotheker over uw medicijnen.

Tijdens dit gesprek staan uw vragen over de medicijnen centraal. Soms blijkt dat u teveel, of juist te weinig medicijnen gebruikt. Ook toetst de apotheker of de keuze van de (dosering van) de medicatie past bij uw situatie en persoonlijke geschiedenis. Er wordt na het gesprek, als u dat goed vindt, contact opgenomen door de apotheker met uw arts(en). Zij beslissen samen met u over hoe verder.

U kunt een medicatiebeoordeling aanvragen door er in de apotheek naar te vragen, te bellen (0492-323 805) of een e-mail te sturen naar apotheek2.boekel@ezorg.nl.

Vaak vergoedt uw zorgverzekeraar de medicatiebeoordeling. U kunt informeren bij de medewerkers van Apotheek Boekel of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Voor meer informatie, zie https://www.apotheek.nl/themas/medicatiebeoordeling-in-gesprek-over-uw-medicijngebruik.