Kerkstraat 35 5427BB Boekel 0492-323805 bestelling.boekel@ezorg.nl

Medicatiebeoordeling door onze apotheker? Vraag er naar in de apotheek!

Het kan soms moeilijk zijn om uw medicijnen uit elkaar te houden. Vooral als u meerdere medicijnen gebruikt die worden voorgeschreven door verschillende artsen. De apothekers van Apotheek Boekel hebben kennis en ervaring in huis om u hiermee te helpen. Tijdens een gesprek, in de apotheek of bij u thuis, zoekt de apotheker dan uit of er eventueel problemen of onduidelijkheden zijn gerelateerd aan uw medicatie.

Vaak blijkt na een medicatiebeoordeling door de apotheker dat er bepaalde zaken beter op uw behoeften en situatie kunnen worden afgestemd. Er wordt na het gesprek altijd contact opgenomen door de apotheker met de voorschrijvende artsen en met uw huisarts. Zij beslissen samen met u over de medicatie. 

U kunt een afspraak maken voor een medicatiebeoordeling door er in de apotheek naar te vragen, te bellen (0492-323 805) of een e-mail te sturen naar apotheek2.boekel@ezorg.nl.

Als u voldoet aan bepaalde voorwaarden wordt een medicatiebeoordeling vergoed via de basisverzekering. U kunt informeren bij de medewerkers van Apotheek Boekel of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Voor meer informatie, zie https://www.apotheek.nl/themas/medicatiebeoordeling-in-gesprek-over-uw-medicijngebruik.