Kerkstraat 35 5427BB Boekel 0492-323805 bestelling.boekel@ezorg.nl

Vacature voor apothekersassistent(e)

Ben je gediplomeerd apothekersassistent(e)? Op zoek naar nieuwe uitdagingen? Zorg je graag voor mensen? Ben je een teamspeler? Woon je in de buurt van Boekel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief zijn kwaliteiten die elke apothekersassistent(e) moet hebben. Maar wat onze apotheek uniek maakt is dat wij net dat stapje extra zetten voor de patiënt, nét die betrokkenheid in ons hebben, om niet alleen de juiste medicatie te leveren, maar ook echt mee te leven en betrokken te zijn bij het wel en wee van onze patiënten.

Apotheek Boekel is een zelfstandige apotheek in het dorp Boekel. Het team kenmerkt zich door een open sfeer en korte lijntjes. Apothekers, assistenten en bezorger, iedereen heeft contact met elkaar, zowel tijdens het werk als in de pauze. Dat maakt de samenwerking overzichtelijk en prettig. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Jouw profiel

  • In bezit van MBO-4 diploma apothekersassistent(e) (of aantoonbaar in de nabije toekomst afstuderend)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Tenminste 24 uur per week beschikbaar

Tijdspad

Per direct of in overleg zo snel mogelijk.

Reageren

Voor meer informatie, loop gerust binnen in onze apotheek en vraag naar Mirella of Sander. Bellen (0492-323805) of mailen (manager.boekel@ezorg.nl) kan ook!